Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.12.2014 10:32:53 - susan

vánoce

Pane poslanče, chtěla bych Vám také popřít hezké Vánoce a hodně štěstí v novém roce a taky poděkovat za to, co děláte, ať již v Praze nebo UH, byť jste zde opozici

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.12.2014 18:02:31 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za přání. Musím se přiznat, že i v čase vánočním pracuji pro občany, což moje manželka nerada vidí. Velmi si vážím toho, když někdo ocení moji práci pro naši zemi a mé spoluobčany. Víte, někdy té kritiky z mé strany je hodně, to pak má člověk hodně nepřátel. Ale do politiky jsem nešel proto, abych získal prebendy, ale abych chránil své spoluobčany před nerovnými podmínkami. Dnes se ukazuje, že jsem měl před 25 lety, kdy jsem se poprvé zapojil do komunální politiky, pravdu. Chci ve své práci pro občany města, regionu i České republiky nadále pracovat. Nicméně největším problémem v ČSSD je neustálý vnitrostranický boj. Kdyby toho nebylo, pak by mi zbývalo daleko více času pro moji práci pro veřejnost. Opravdu ze srdce děkuji za Vaše poděkování a také já přeji hodně štěstí, zdraví a spokojensoti v novém roce 2015.