Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2014 16:50:48 - qw115

Plat

Pane Teličko, měl jsem Vás za rozumného člověka, ale Vaše vyjádření je neskutečné. Chtěl bych vidět toho politika, který nemá čas na oběd. Vy jste ho už viděl? Spíš je na místě se ptát, zda má čas na práci politika, pro různé večírky, pijatyky a setkání v restauracích. Stačí se podívat na náš parlament. Ten evropský nebude lepší. A zodpovědnost za zákony? To myslíte vážně? Při té záplavě naprosto nesmyslných zákonů našich i Evropské unie?
Opravdu u mě jste ztratil kredit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.01.2015 14:49:08 - Pavel Telička
Respektuji, co říkáte, i když  srovnáváte dost nesrovnatelné a nemyslím, že máte informace o skutečném dění v EP. Ale máte právo na svůj názor, byť založený na hypotéze. Asi nemá smysl Vás přesvědčovat a přibližovat časové a další vytížení. Beru na vědomí, že jsem u Vás ztratil kredit, u mě ho spíše ztrácejí lidé, kteří se snaží zalíbit a odpovídat na dotazy, jaký jsem zodpovídal já, PRovým způsobem. Věřte mi, kdybych chtěl, uměl bych to také, ale bylo by mi z toho nanic. Odpovídal jsem na rovinu a co se týká mojí práce, mám čisté svědomí. Přeji hezký rok 2015.