Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.12.2014 11:50:42 - Nagano

KDU-ČSL

Přijde mi, že vám skutečnost, že "stojíte tak nějak stranou" vyhovuje. Jak se říká, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Tím vás zcela nepodceňuji, ale zajímalo by mě, co byste udělali jinak nebo o co byste se pokusili, kdyby jste měli širší zastoupení? V čem vás takříkajíc koalice brzdí? Musí něco být, protože jako strana máte přece nějaké odlišné ideály a hodnoty

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.12.2014 21:59:59 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
naše pozice vychází z volebních výsledků. KDU-ČSL je plnohodnotnou součástí současné vládní koalice, v níž se snažíme v maximální možné míře naplňovat křesťansko-demokratický program. Jeho realizací je sociálně tržní hospodářství, jak je známe např. z Německa, Rakouska a dalších zemí, v nichž křesťansko-demokratické strany vládnou nebo se na moci výrazně podílejí.
Např. sousední Bavorsko, kde křesťansko-demokratická CSU vítězí ve volbách 60 let, se ze zaostalého regionu stalo nejvyspělejší spolkovou zemí Německa. To je konkrétní příklad úspěchu křesťansko-demokratické politiky v praxi.