Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.12.2014 12:27:04 - MarieD.

Můj Názor

Paní poslankyně, fajn den.
Absolutně s Vámi nesouhlasím - v názoru na pana MUDr. Obrtela. On ukazuje na skutečné, pravdivé zrůdnosti a zvěrstva, které páchali a páchají určití lidé a státy na ŽIVÝCH LIDECH. Je to nelidské a horší zrůdnosti nejsou možné vytvořit. Viděla jste a četla, jak dělali v býv. Jug. a na Ukrajině a dělají transplantace na ž i v ý ch l i d e ch???? Najděte na youtube, je tam mnoho videí. atd., atd. On poukazuje na tyto zrůdnosti i další, i na to, kdo to řídí. A kdo je lhostejný k tomuto, tak jej čeká to samé! Nejsem žádný ,,sektář,, , nedělám takové hlouposti abych někoho proklínala. Nechtějte dělat z p. Obrtela tzv. obětního beránka. děkujeme. VÁM ALE PŘEJI DO NOVÉHO ROKU - PRAVDIVÝ A ČESTNÝ POHLED NA VŠE CO SE KOLEM NÁS DĚJE. Také pohodu. Doležalová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2015 11:21:45 - Mgr. Jana Černochová

Vážená paní Doležalová, Vám také vše nejlepší do nového roku. Co se týče pana podplukovníka Obrtela, chtěla bych Vás odkázat k odpovědím na další otázky na toto téma. Nevím přesně, o čem hovoříte, nicméně v dnešní době je virtuální mystifikace velmi snadným oborem, proto na podobná videa a konspirační teorie většinou nedám.