MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2011 19:26:29 - Jan Račák

Soc. dem.

Pane Koskubo, přijde mi, že pan Sobotka není lídr, ale jakási špatná maska sociální demokracie. Srovanej s předešlými Paroubkem a Zemanem je to jako melta vedle whiskey...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.09.2011 21:17:08 - MUDr. Jiří Koskuba

Já osobně žádnému z předsedů politických stran nezávidím. Též jsem si naivně myslel, že vrcholná politika je jen týmová práce. Je a není, ale motá se v ní až příliš značných individualistů. Nu a i s těmi je třeba vyjít, pokusit se je korigovat. Rovněž potencionální obec voličská má různorodé požadavky, názory, hodnocení. Někteří lidé uznávají vůdcovský typ, jiní hledají jemnějšího intelektuála.

Pan Zeman byl bezpochyby "persona". Diskutér. Ale nemyslím si, že odchod z vrcholu politiky promyslel a zvládnul. Mrzí mne, že jeho aktivity (a lhostejno, zda jeho či naší vinou) nás oranžové  stály cenná procenta hlasů. Jiří je zase skutečný dříč až "buldozer". Bohužel, reakce části veřejnosti, médií a vajíčkových juniorů byla jaká byla.    

Nejobjektivnějším hodnocením práce předsedy "partaje" jsou volby. Pak lze vyvozovat jisté soudy, zda-li ten který předseda byl skutečnou osobností či pouhou osobou.

Jinak mne osobně meltou neuctíte; ale zase než irskou whiskey, tak to již raději k dýmce či doutníku poctivou starší skotskou singel malt. V chuti sladší, nikoliv kouřovou...... Vidíte, jak je to těžké, je-li z čeho vybírat?

S úctou 

MUDr. Jiří Koskuba