JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2015 9:12:37 - strašněspokojenáovce

Paní Samková , odkud se vzala myšlenka , že živnostníci jsou nějaká zázračná svatá a nedotknutelná sorta vyvolených ?

Sám jsem živnostník , vidím ale okolo sebe co se dělá v této oblasti za "čuňárny" ( chtěl jsem to napsat sprostěji , ale krotím se . . ) . Chci Vám připomenout , že né všichni lidé co pracují na " svoje triko " jsou vy.ůránci atp. , tedy prototypy z výroby firem TOP 09 a ODS . Jsou i lidé pro které není pořádek buzerace. Dnešní lajdáctví , faleš a drzost , na které narazíme téměř za každou klikou kam vstoupíme je dotažena k dokonalosti . Dnes tu máme okolo nás svět kejklířů, ( prý umělců a neomylných ) lhářů , podvodníků , a hlavně kamarádů dalších kamarádů a dalších jejich příbuzných a sousedů. . . Do tohoto .ordelu se bojí kdokoliv zasáhnout . Píšu Vám to proto , že tu žije ještě dost pracovitých lidí , kteří mají rádi pořádek a pořádek pro ně neznamená buzerace . Pořádek se dá udělat do roka , s tímto názorem se setkávám často . Zdravím , Bolon.Yokte@seznam.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2015 19:41:20 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Vážený pane - nic proti pořádku.... naprostá většin normálních lidí má ráda pořádek a chce dodržovat zákony. Mněse ovšem věc jeví tak, že pod záminkou pořádku se blížíme k policejnímu státu. Hitlera si taky ledaskdo pochvaloval, že konečně udělá pořádek.. a taky udělal, že..