ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2015 13:32:47 - gabr-daniel

Islám

Taky si myslíte, že koupě kebabu nás přibližuje k burkám, a že máme chodit venčit psi a prasata před mešity? Váš kolega Šarapatka se už od těchto výroků, k nimž se váš předseda hlásí, byť není autor, distancoval. Co vy? Nemyslíte, že nás k nim a potencionálnímu nebezpečí přibližují spíš podobné výroky, kterými se podporuje nenávist ve společnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2015 17:42:12 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den, 
děkuji za dotaz. Já tyto výroky považuji za naprosto nestoudné a hanebné ..můj názot prezentuji zde ve svém článku Hledání nekonfliktního pokrmu. Tyto myšlenky jsou mi zcela cizí.
Já psa venčím a venčit budu v přírodě (a hovínka budu uklízet) tak jako do teď, vepřové si někdy dám a jindy zase ne.
Stejně tak si rád dám kebab, a jindy zase třeba špagety...
Problém extremismu je vážný. Extremismus je špatný ve všech podobách. Ať už se jedná o extremismus islámský, antiislamistický, nebo klidně pastafariánský.
Já s takovými výrok nesouhlasím a distancuji se stejně tak, jako místopředseda poslaneckého klubu také zdůrazňuji, že toto není stanovisko klubu, ale pouze jednotlivce.
s přáním krásného dne
Petr Adam