Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2015 17:31:33 - MarieD.

Skvělý dotaz

Pane poslanče, chci se Vás zeptat na otázku: Vám by se líbilo, kdyby tu členové Islámu zůstali a doslova neposlušným lidem podřezali hlavy nebo znásilňovali ženy, dívky atd.? Mě opravdu ne. Ono totiž to jejich náboženství nepovoluje výjimky bohužel . Upozorňuji, nejsem rasista. Chci navrhnout udělat Referendum k tomuto. Kolik Kč stojí provedení Referenda ? Díky. Doležalová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2015 17:50:28 - Ing. Antonín Seďa
 No po pravdě řečeno mám proVás jeden návrh. Prosím pozorně si přečtěte korán a poté Starý zákon Bible.No a pokud to uděláte, pak nemůžete tvrdit, že islám je založen na podřezávání hlav či znásilňování dívek. Ale možná, že si je třeba pouze oživit znalosti z historie, například z křižáckých válek či období zavádění křesťanství v našich zemích. Pěkně prosím, odliště islám jako víru takovou a radikalizaci islámu, které vyučují různí vykladači šárie. Na Váš dotaz jasné odpovídám, že si nepřeji násilí na žádném člověku, ať je to křesťan, muslim či budhista. Mimochodem, jak křesťanství, tak islámské náboženství uctívají Boha. V tom jsou si obě náboženství podobní, rozcházejí se pravidly pro dodržování věrnosti tomuto náboženství. To ovšem neznamená, že spolu nemohou představitelé těchto náboženství žít v míru. Co se týká referenda, zajímala by mne Vámi vyřčená otázka. Musíme si totiž uvědomit, že v EU již dnes žijí miliony muslimů a že v EU platí svoboda pobytu a pohybu. A co se týká nákladů na referendum, to se přiznám, že nevím, ale odhaduji, že bude stát podobnou částku jako volby. Nicméně lze ušetřit na referendu v případě, že se bude konat v rámci voleb. Závěrem hci dodat, že si nemyslím, že jste rasista.Pouze cítím, že máte velkou obavu z dalšího vývoje. Mohu Vás ujistit, že ČR má dostatečně tvrdou migrační politiku a opravdu se nemusíte bát. Možná, že by jsme se všichni měli začít obávat o osud naší demokracie a naší země, pokud opravdu v naší společnosti převáží názory podobné názorům pana Okamury. Ale věřím, že tomu tak není a nebude.