Mgr. František Bublan

  • SOCDEM
  • Třebíč
  • Stálá komise Senátu pro Ústavu České republiky a parlamentní procedury
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2015 18:36:05 - exelence

Pane Bublane,

s Vaším vyjádřením absolutně nesouhlasím a předesílám, že nejsem extrémista ani žádnému nepodléhám. Chtěl bych se Vás ale zeptat, kdo zde Abbásovi povolil pobyt, za jakým účelem do ČR přišel ze Somálska, kde pracuje, čím se živí nebo v čím žoldu tu existuje. Totéž další imámové a ředitelé jejich "organizací", kteří jsou rodilí Arabové a muslimové. Dost našich občanů již přesvědčili k přistoupení k Islámu. Z těch bych strach neměl, ale z těch rodilých "mluvčích" určitě. Doufám, že je neplatíme ze státního rozpočtu, jako naše církve .
V rozhovoru uvádíte, co může být příčinou jejich extrémizmu - nezaměstnanost, ubytování ve vyloučených lokalitách ... jak je zde budeme zaměstnávat, kde budou bydlet, budou jejich děti chodit do českých škol, budou bez podmínek podléhat našemu právu, nebo jim budeme dělat vše, co budou vyžadovat, abychom jim nezavdávali příčiny k nespokojenost ? Myslím, že vaříte pouze z vody a chcete jen uchlácholit občany. Všechno co říkáte, je pouhý populizmus.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.