Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2015 4:51:27 - Perutýn

Podiv.

Pane Herman, podivuji se nad tím, že v 21. století může mít ještě takové názory, jaké prezentujete Vy. Připadá mi, že jste asi velmi těžko absolvoval základní školu. Jsem o něco starší než Vy, a jakéhokoliv Boha jsem odmítl už v první třídě. Každý měl, a má dostatek informací na to, aby si utvořil vlastní názor na svět, a dění kolem sebe. To Vám evidentně chybí. Vůbec Vám nedochází, že základem všeho je vzdělání, a to všestranné, v jakémkoliv režimu, a všude ve světě. Historie ukázala bezvýchodnost všelijakých náboženství,- základní kritéria morálky, etiky a krásy tu platí již hodně dlouho, a těžko je někdo, nebo něco změní. Ono to desatero je vyjadřuje velmi dobře. Ale žádný Bůh za to nemůže. Proč se světové společenství už dávno nezačalo zabývat vzděláním rozvojových zemí? Času i prostředků by se našlo dost, ale to se nehodí. Rozděl a panuj, to platí již také hodně dlouho. Peníze a mamon dnes vládne světu, díky komu? U nás byl příkladný nějaký bezcharakterní Havel a Klaus. Reakce???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2015 23:10:17 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
respektuji rozdílnost Vašeho pohledu na svět a společnost. Snad se shodneme alespoň na tom, že je dobře, že si můžeme každý ponechat svůj názor a svobodně si jej takto sdělovat.
Přeji Vám vše dobré.