František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2015 6:59:07 - satori

Pane Zwyrtku, lžete úmyslně, nebo jen plácáte bez ověření si skutečnosti.

Halík se k Pussy Riot kriticky vyjádřil, nedá to moc práce najít - viz jeho rozhovor pro Aktuálně.cz.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2015 17:58:03 - František Zwyrtek
 Pane bezejmenný, já si tu práci dal, a to již před napsáním svého článku - svá slova vždy velmi vážím. Takže vím jedno podstatné - pan Tomáš Halík kritizoval prezidenta Zemana za jeho výroky na adresu Pussy Riot, a prezident Zeman to "křepčení před oltářem" tvrdě odsoudil. Tedy pokud panu Halíkovi vadí kritika Pussy Riot, logický je ten výklad, že jejich počínání schvaluje. A nejen to  - zmíněná děvčata přece dostala cenu Václava Havla za kreativní disent (!!!). Svatá prostoto! A podpořili to mj. biskup Václav Malý, a světe div se, Tomáš Halík (!!!) a velký TOP 09 Karel. Určitě by to podpořil i Václav Havel sám, ovšem ten by  nikdy nekorigoval karikatury jako to alibiticky učinil Tomáš Halík. Víte, já nikdy neměl rád Mirky Dušíny, kteří nikdy neřekli sprosté slovo, protože jsem tak nějak cítil, že je občas třeba opravdu někoho poslat "do prdele" a "kurvu nazvat kurvou". A nehovořím o povětrných ženách. Všiml jsem si ovšem, že pan Tomáš Halík hovoří tak, aby vždy tak tochu uspokojil všechny a s niým si nazadal. Hovoří tak, jak žádá společenská objednávka. A to mne hrubě uráží a irituje: Pussy Riot jsou nevhodné, ale schvaluji cenu Václava Havla pro ně. Střílení odsuzuji, ale ty karikatury taky nebyly košer.
Nemám rád lidi bez jasného názoru. Nemám rád lidi, kteří se chtějí zavděčit všem. Ti udělají v této zemi nejvíce škody. Proto se, například narozdíl od vás, podepisuji svým občanským jménem. Tím začněte vy - máte-li odvahu. Zatím jste pro mne jen zbabělec, schovávající se za infantilní "satori". Nebo je to taky lež? :-) :-)