MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2011 9:06:14 - MichalDiviš

Odpověď

S lékaři / politiky se roztrhnul pytel, jaká situace panuje u Vás, slyšel jsem, že pan starosta Fink je málo rozhodný, vždy čeká, co se bude dít a až potom rozhodne, což na síle a důvěře v tohoto člověka jistě nepřidá...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2011 22:51:50 - MUDr. Jan Hýsek
 Dobrý den, máte pravdu. Lékaři přibývají. Primátor Svoboda (ODS) v Praze, primátorka Fraňková (SNK ED) v sousedních Pardubicích, primátor Fink (HDK) v Hradci Králové. Ale ono je to podle mého názoru celkem pochopitelné, že se voliči v současném zoufalém stavu politiky uchylují ve volbách k tomuto řešení. Vždyť všichni tři nastoupili rovnou z ordinací. A já osobně těmto třem lidem důvěřuji.
Co se týče primátora Finka, slyšel jsem tento názor již několikrát. Osobně se mi to velmi špatně hodnotí, neboť nejsem ani zastupitel, ani zaměstnanec magistrátu. Docházím však na radnici jednou měsíčně jako člen finančního výboru HK, který má vysloveně pomocnou resp. poradní úlohu. Shodou okolností na posledním jednání byl i pan primátor Fink a na otázky reagoval pohotově, měl přehled i o detailech a především to dávalo smysl. Takže zatím na jeho adresu nemohu uvést žádnou kritiku. 
A upřímně řečeno, je mi jedno, zda je primátor města rychlý jako vítr či extrémně rozvážný. Zajímají mne jako Hradečana výsledky. Tedy jak se situace ve městě zlepšuje, jak to vypadá na ulicích a v parcích, co se děje když napadne půl metru sněhu a zda nemizí peníze nás všech v černých dírách. A stejně tak mne zajímá vize rozvoje města. A co se týče správy stotisícového města a údajné rozvážnosti pana primátora Finka, věřím, že se v takovém městě vyplatí dvakrát měřit a pak jednou řezat. Nemyslíte? 
V porovnání s předchozím vedením města tvořeném především ODS se situace v Hradci Králové mění k lepšímu. Stále to není ideál, ale pokrok po prvních desíti měsících nové vlády vidět lze. A panu primátorovi bych dal ještě alespoň půl rok či rok a potom bych se pustil do nějakého prvního většího hodnocení současné vlády.
Mimochodem, vykonstruovanou "kauzu" Leoš Kučera jsem současnému vedení zatím neodpustil, ale to je akce především ODS. Čtěte zde
Takže, jako Hradečan navrhuji dát panu Finkovi ještě rok a potom hodnotit.
Související:Exnáměstka v Hradci Králové bude zřejmě vyšetřovat policieVšetečka (ODS) - Skandály proslulého Všetečku stíhá policie