MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.11.2011 9:41:57 - Matouš

odpověď na dotaz

Pane senátore, pokud nejsem spokojen s zdravotníky, se způsobem převozu a zacházení se mnou na koho se mohu obrátit? A zároveň, kdybych někoho chtěla ,,vyznamenat´´ je možnost to někde nahlásit,aby se to dotyčnému například odrazilo v bonusech? Mám totiž četné zkušenosti se záchrankou (pražskou) a setkal jsem se s oběma případy. Děkuji za odpověď M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2011 18:34:11 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Dobrý den pane Matouši,

pokud jste spokojen nebo nespokojen, tak se vždy obracejte nejdříve na ředitele organizace, na jejíž zaměstnance směřujete svou reakci, ať kladnou nebo zápornou. Pokud nebudete uspokojen odpovědí, tak máte možnost si dále stěžovat u zřizovatele organizace. Další etáž už nedoporučuji, protože je zbytečná a stejně končí u těch uvedených. Mám na mysli např. Ministerstvo nebo jinou instituci. Jinak obecně má každý plné právo domáhat se spravedlnosti nebo trestnosti u soudu.

Pokud jste měl špatnou zkušenost s našimi lidmi nebo naopak chcete některým poděkovat či pochválit je, tak to napište na mou e-mailovou adresu do práce (na webu jsou kontakty uvedeny). Určitě budete vyrozuměn a každým podnětem se zabýváme. Oprávněné stížnosti vždy mají dopad na konkrétního zaměstnance stejně jako i kladné ohlasy pacientů nebo jejich příbuzných. Každý podnět důkladně prošetřujeme a mnohdy navrhujeme konfrontace za účasti všech.

Hezký den

Schwarz