MgA. Martin Stropnický

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.01.2015 3:29:04 - Islamofob

NATO obranný pakt

Když má být NATO obranný pakt a zaútočí se na Rusko (pokud útok neznamená bránit.) Prostě pokud Ukrajina a USA napadne Rusko musí naše vláda poslat do NE OBRANNÉ války naši armádu? Nebo budete bez rozmyslu následovat vaše šéfi za velkou louží a podpoříme fašistickou Ukrajinu?
A viděl jsem ve smlouvě NATO ještě toto.
Smlouva obsahuje 14 článků, mezi hlavní patří článek 5:
„Smluvní strany se dohodly, že ozbrojený útok proti jedné nebo více z nich v Evropě nebo Severní Americe bude považován za útok proti všem, a proto odsouhlasily, že dojde-li k takovému ozbrojenému útoku, každá z nich uplatní právo na individuální nebo kolektivní obranu, uznané článkem 51 Charty Spojených národů, pomůže smluvní straně nebo stranám takto napadeným tím, že neprodleně podnikne sama a v souladu s ostatními stranami takovou akci, jakou bude považovat za nutnou, včetně použití ozbrojené síly, s cílem obnovit a udržet bezpečnost severoatlantické oblasti. A to Ukrajina rozhodně není. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.