Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2015 10:28:12 - sina

Problémy

Myslím, že Česko daleko více tíží jiné problémy, než je problém islamismu. Proč nejste tak aktivní i v tomto směru? Slibovali jste hory doly a za 7 let vlády jste spíš dokázaly napáchat v našem státě naprostý chaoz. Podotýkám, že nejsem ani příznivec současné vlády, ale horší než ta vaše snad být ani nemůže

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.02.2015 11:47:10 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,

netvrdím, že tento problém je jediným problémem naší společnosti a dost možná ani tím nejzávažnějším. V rámci výkonu svého poslaneckého mandátu se věnuji i celé řadě jiných témat. V hodnocení Topolánkovy a Nečasovy vlády s Vámi nemohu souhlasit a jsem přesvědčena, že historie mi dá za pravdu. Byla to právě snaha minulé vlády o zkrocení státních výdajů, která vedla k tomu, že v loňském roce prvně po 20 letech poklesl státní dluh. Právě za vlád s účastí ODS došlo k velkému posunu např. v elektronizaci státní správy, modernizaci policie či depolitizaci justice. Nechci tvrdit, že výkon pravicových vlád byl stoprocentní, nicméně domnívám se, že současná vládní koalice nás vrací o mnoho let nazpět.