Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.01.2015 8:25:34 - CowTseTongue

Smazany dotaz

Dobry den,

tento dotaz odsud zmizel, proto se zeptam znovu - Jakozto slavna bojovnice za delani gest poradne se vas chci zeptat, jakym zpusobem se vy osobne budete podilet na skodach (ekonomickych, o socialnich ani nemluve, ale to by asi neslo) ktere zpusobila ODS, jejiz jste clenkou? Mam na mysli ne nekonkretni tunely, ale zcela konkretni kauzy, kde byli odsouzeni clenove ODS a ktere se staly za dozoru Vas a Vasi strany. Rikate, ze pan Orbel by mel vratit sve vysluhy. Ja se ptam, jak vynahradite narodu skody, ktere jste mu zpusobili?
2. dotaz - az odejdete z parlamentu bez toho, ze byste prosadila cokoliv z vasich volebnich slibu, na ktery ucet prevedete svych 48 neopravnenych vyplat?
Prosim o nemazani a odpoved, jinak se zeptam oficialni cestou v Parlamentu a zminim tam, ze se odpovedi vyhybate.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.02.2015 11:55:16 - Mgr. Jana Černochová
Případ podplukovníka Obrtela a politické kauzy jsou přeci naprosto odlišné záležitosti. Pokud byl kterýkoliv z politiků odsouzen v nějaké kauze (bez ohledu na to, z jaké byl politické strany), není důvod k uplatňování kolektivní viny. Já osobně jsem se žádné zpronevěry nedopustila a necítím se být odpovědna za činy jiných politiků.

Na Vaši druhou otázku jsem zde již odpovídala, proto jen zopakuji svou odpověď: „Do Poslanecké sněmovny jsem byla zvolena na základě demokratických voleb, a co se týče mé poslanecké práce, nemám se zač stydět, protože se jí věnuji naplno. Proto nemám důvod cokoli vracet. ODS i já jednáme v Poslanecké sněmovně v souladu s naším předvolebním programem, jako opoziční strana ale máme samozřejmě omezené možnosti naše priority prosadit. Na okraj bych ráda ještě poznamenala, že vzhledem k tomu, že působím zároveň jako starostka Prahy 2, přispívám pravidelně částí svých příjmů na charitativní účely.