Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2015 7:08:30 - Vernarec

Hrdost na atlantickou spolupráci a na zabíjení

Jste hrdá na euroatlantickou spolupráci. Dobře, je to Váš zvrhlý názor. Rád bych věděl zda jste hrdá také na US- vojáčky, kteří znásilňovali ženy, dívky i nezletilé děvčátka v Iráku. Samozřejmě je potom zabili, jak už je zvykem demokratického vojáka. Jste také na to hrdá? Rád bych to věděl. To je můj dotaz. (Neměli by si naši vojáci vzít z nich příklad, aby dohnali americkou bestiální tradici založenou od Vietnamu). Rusové na Krymu na nikoho nevystřelili. 80% armády přešlo k nim a taktéž kolem 100% policie.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2015 15:17:45 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den, pokud došlo k selhání jednotlivců, o kterých píšete, pak to nic nevypovídá o smyslu a účelu existence Severoatlantické aliance. Takové činy se děly a dějí ve všech válkách a páchají je mnohdy frustrovaní jedinci bez ohledu na to, k jaké armádě náleží. A je nesporné, že demokratické země, včetně Spojených států, se snaží tyto jevy ve svých armádách důsledně eliminovat. Skutečnost, že Rusové na Krymu na nikoho nevystřelili, o čemž by se dalo diskutovat, ještě neznamená, že se ve věci jeho anexe jednalo o akt, který je v souladu s mezinárodním právem. Jsem přesvědčena, že tomu tak není.