Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2015 9:45:39 - kpt.

Obohacení ?

Dobrý den,četl jsem váš článek k tématu 65.výročí diplomatických vztahů s Vietnamem.Proti diplomatickým vztahům nemám nic.Ale chtěl bych se zeptat,jaké konkrétní obohacení přináší pro naši společnost vietnamská komunita(což ve svém článku píšete).Jednou jsem měl možnost nahlédnout do statistik kriminality a i tam byli na čelních místec.A to i přesto že jejich trestné činy jsou odhalovány jen vyjimečně nebo i náhodně(viz.pracovní zkušenost mého známého kdy byla kvůli černému odběru energie odhalena jejich velkopěstítna konopí).Takže jaké obohacení?Pěstovat konopí dovedeme taky,levné oděvy ve výprodejích lze (navíc legálně)koupit všude možně,provozovat bistra,večerky taky umíme.Někteří Vietnamci samozřejmě pracují v obyčejných profesích,nic proti tomu,ale to taky umíme.Navíc je prostě fakt že žijí v uzavřených komunitách.Otázkou je jestli netvoří již dobře organizovanou mafii.Takže jaké obohacení?Nesmyslné fráze typu že se jejich děti pilně učí ve škole prosím nepište.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2015 11:04:47 - Jan Hamáček
 Dobrý den, svůj názor jsem vyjádřil ve zmiňovaném článku. Vietnamská komunita se do naší společnosti velmi dobře integrovala a je dle mého názoru pro naši zemi přínosem.