Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.01.2012 13:06:35 - NevolickaLevice

Odpověď na dotaz

paní Semelová, velmi děkuji za Vaši odpověď a klobouk dolů odpovídat o silvestrovské noci. Vy silvestra neslavíte? K Vaši odpovědi bohužel musím konstatovat, že máte asi pravdu, i když mi přijde že tady probíhají spíše námluvy mezi ČSSD a TOP 09 či VV než ČSSD a ODS, ale uvidíme jak vše dopadne. Myslíte si jen, že tato vláda vydrží celé volební období? Přeji hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2012 14:07:08 - Mgr. Marta Semelová

Dobrý den,

Abych pravdu řekla, nemám ráda smutky ani oslavy tzv.na povel. Na Silvestra jsem byla v kruhu rodiny a mimo střídmou oslavu jsem si našla čas i na odpovědi na zaslané dotazy. K Vašemu dotazu ohledně výdrže této vlády…přes veškeré spory si myslím, že se bude chtít udržet u vesla. Asi bude pokračovat obměňování jednotlivých ministrů, mohou probíhat i námluvy různých politických stran, které si budou chtít vytvořit pro každý případ zadní vrátka.  Jestli vydrží celé volební období si však netroufám odhadovat. Aféry jejích členů už často překračují hranice, asociální kroky se postupně stanou neúnosnými pro mnoho rodin. A lidé si to možná už nebudou chtít nechat donekonečna líbit.