Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2015 1:04:17 - xmarek

Putin, Kristus halelujá ....

Upřímně já mám větší obdiv k obyčejné uklízečce nebo k popeláři než k Putinovi. Proč? Protože ti jsou pro mě na rozdíl od Putina něčím užiteční. A stejně tak to platí pro vládu, poslance, senátory atd. Vás nevyjímaje. Co jste udělal pro lidi? Čím jste si zasloužil svůj plat?
Já nejsem poslanec a upřímně ním být nikdy nechci a paradoxně jsem pro lidi udělal více než celá poslanecká sněmovna dohromady. Co? Třeba BULA-u: http://goo.gl/CDEHll atd. A i když ji nikdo z Vás nepostižitelných nikdo nečetl (bez ohledu na to, že jsem to všem posílal) tak obyčejní lidé mi za to děkují. Tak kde je chyba? :D Schválně si spočítejte kolik lidí poděkovalo za vaši práci Vám? ;)

Marek Xara

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2015 15:38:19 - Petr Cvalín
I já mám respekt k uklízečce a i k popeláři, neboť jejich práce je užitečná a pro společnost nepostradatelná. Mám obdiv ke všem lidem, kteří pracují pro společnost. A mezi ně například patří i senátoři, či poslanci.

Plat jsem si zaloužil tím, že přes týden pracuji 8 hodin a o víkendech dle rozpisu směn 12 hodin. A k tomu nezapočítávám hodiny přesčasové. Tímto jsem Vám sdělil, že nejsem placený politik, ale jsem občan, jako jste Vy. Akorát s tím rozdílem, že jsem členem strany KSČM a zastávám pozici v Okresním výboru KSČM v Domažlicích, což není placená funkce.

A věřte, že plno poslanců a to i z KSČM pro společnost mnoho vykonalo. Akorát se o tom na veřejnosti halasně nediskutuje.

A kolik mi lidí poděkovalo za moji práci? To si nechám pro sebe, neboť kdybych Vám odpověděl, tak by jste byl překvapen.

S pozdravem Petr Cvalín