PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2015 16:19:46 - Miloš Krab

lži

Nemyslíte, že když někoho obviňujete, měl byste uvést i na základě čeho jinak to může vyvolávat různé otázky? Přeci každý školák ví, že svá tvrzení, musí podkládat fakty, které lze ověřit. Jinak jde o spekulace a pomluvy a obojí šířit může být velmi nebezpečné

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2015 20:33:13 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Nevím, co máte přesně na mysli, ale patrně narážíte na předcházející dotaz na PL, týkající se Majdanu. O vývoji Ukrajiny čtenáře informuji od samého počátku majdanského převratu. Jsou to desítky článků a je zbytečné je v této odpovědi opakovat. Pokud jde o střelbu na Majdanu, na internetu jsou desítky různých materiálů včetně filmových, které dopodrobna mapují tyto události. Bezpečnostní oddíly ukrajinské vlády Berkut nebyly ozbrojeny, nemohly tudíž střílet. Další filmové materiály dokazují kácení stromů, ve kterých byly kulky, z nichž se dalo prokázat, odkud se střílelo ( ze střechy budovy konzervatoře).  Nakonec vám doporučuji najít si na internetu informace o asi hodinové schůzce mezi estonským ministrem zahraničních věcí a baronkou Catherine Ashton, tehdejší vysokou představitelkou pro věci mezinárodní politiky a bezpečnosti. Z jejich konverzace vyplývá, že střelba na Majdanu byla organizována samotnými protagonisty majdanského převratu. Možná, že jste ode mne očekával zveřejnění výsledků oficiálního vyšetřování, ve kterých současní představitelé přiznávají ano, stříleli jsme do vlastních lidí. Lituji, takové materiály nejsou a sotva kdy budou, a totéž platí o masakru v Oděse.