Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2015 12:27:08 - dárek

Překrucovat se dá, ale podstata zůstává

Dobrý den, rozumím vám, ale ať to překrucujete jak chcete, podstata zůstává, a to ta, že kvůli principům, vnucováním demokracie umírali nevinní lidé a děti. Bohužel bomby si nevybírají. Otázka pro vás, nechal by jste kvůli principům "humanitárně" bombardovat lidi včetně dětí? Jenom pro připomenutí, víte kdo potom z USA politiků to velmi hnusně okomentoval? Co třeba Madlenka, ta se údajně třásla, aby na tom vydělala! Jinak, ať to pojmenujeme jak chceme, pořád tam umírali lidé i děti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2015 22:04:40 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
souhlasím s Vámi. Válka je vždycky strašná a bomby si nevybírají. Vždycky je třeba se snažit předejít silovým řešením konfliktů. Plně se hlásím k principu, že je třeba nejprve vyčerpat všechny nenásilné prostředky. Realita světa, v němž žijeme, je však taková, že někdy ty mírové prostředky prostě nepostačují. Společnost má právo se bránit a v krajních případech použít i násilí k tomu, aby nebyla způsobena škoda ještě větší. Doufám, že z této mé reakce odpověď na svůj dotaz vyčtete.
Pani Albrightovou osobně znám a mohu Vás ujistit, že v tom, co jsem zde napsal, se naprosto shodujeme. Mluvil jsem s ní o tom.