Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2015 1:10:30 - dárek

V jakém zájmu a proč?

Tyto otázky bych Vám rád položil. Každý dnes ví, že vše to dění vyprovokovala USA (už to přiznal i kníže) a dokonce to vměšování do státní svrchovanosti Ukrajiny financovali .Někde jsem četl, že dokonce i ty odstřelovače na Majdanu. V tomto momentě je agresorem kdo, smím-li se zeptat? Celé to bylo cílené k oslabení vlivu Ruska se zásobením EU energiemi, s tím, že bude vedené potrubí od "saudu" přes Černé moře Krym a napojí se na stávající potrubí na Ukrajině vedoucí z Ruska. Rusko bude odstřiženo. Toto bylo demonstrováno i v Bulharsku - vlastnictví potrubí, aby Rusové byli kdykoliv odstřiženi. A hlavně, aby se platilo $. Jinak, ať se dostaneme k jádru věci. Myslíte si, že po zkušenostmi s fašistickým Německem a po zavraždění 20 (30) mil. Rusů si nechá Rusko vyrobit USA nového provokatéra (s fašisty - Pravý sektor) přímo u svých hranic? Já ne. Proto musím konstatovat, že Váš příspěvek je velmi naivní. Ale současně se těším na Vaši odpověď. S pánem bohem, jenom né ve válce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2015 16:52:36 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Dobrý den, vážený pane.

děkuji za Váš zasvěcený rozbor současné mezinárodní situace související s problémem Ukrajiny. Určitě mi dáte za pravdu, když řeknu, že jde o politickou situaci velmi nepřehlednou, kde panuje množství dohadů a událostí vyvolávajících nejrůznější podezření. Navíc většina informací, které se k nám dostávají, je z různých důvodů neověřená. Dokonce i novináři pobývající na Ukrajině, kteří jsou přímo u zdroje, sami často připouštějí, že nemají jasno. Je tedy velmi těžké zaujmout k problému Ukrajiny jednoznačné stanovisko. Jako politička, která se zabývá mezinárodními vztahy a která chce především chránit zájmy našich občanů, musím situaci sledovat a navrhovat včas opatření, která by zajistila bezpečnost naší země nejen dnes, ale i v budoucnu. Samozřejmě, že našim společným zájmem je, aby se zabránilo válečnému nebezpečí. Proto je třeba pokračovat v jednáních a nenechat se odradit současnými neúspěchy.

Zůstávám s pozdravem

Vaše Jaroslava Jermanová