ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2015 12:56:19 - doby

vznik nové strany

Už víte, jak se bude vaše strana jmenovat? A ojedete na výzvu Okamury ze strany? A pokud ano, kde budete brát finance na provoz nové strany? A jestli ne, nepotvrdíte tím, že jste jen prospěchář, který jde i přes mrtvoly a zůstává tam, kde o něj nemají zájem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.02.2015 13:03:58 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den, děkuji za dotaz.
jméno netuším, budeme o něm jednat. Před tím ovšem o stanovách a programu.Já nemohu odejít ze strany jíž nejsem členem. Byl jsem zvolen za program a v tom míním pokračovat dál a nehodlám na tom nic měnit. Finance není možno tímto způsobem přesouvat, proto jakékoliv tyto výtky jsou nesmyslem.
Tím zcela logicky i vyvracím to, že by kdokoliv z nás byl prospěchář, protože de facto tyto finance zůstávají hnutí.Otázkou naopak je jestli je správné vnímat hnutí jako jednu osobu Tomia. Klub se demokraticky vyjádřil, předsednictvo strany se demokraticky vyjádřilo a nyní i všečlenská konference se vyjádřila - a ani s jedním z těchto demokratických hlasování se pan Okamura nesmířil. To přece není správné.
Klub i strana v tuto chvíli stojí na straně jedné. Osoba Tomia a Radima Fialy na straně druhé. Má to být tak, že všichni tito se mají podřídit vůli dvou lidí? Je to ještě demokracie?
děkuji
Petr Adam