ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2015 14:18:02 - nalims58

Kdy složíte funkci?

Chtěl bych se Vás i za další voliče a sympatizanty Úsvitu zeptat, kdy složíte funkci a odejdete z Parlamentu. Při nástupu jste slibovali novou politickou kulturu, ale zatím jste se jen vyšplhali po zádech p. Okamury do PS a pak si začali přihřívat vlastní polívčičku... Nezdá se Vám to trochu hloupé...? Nebylo by lepší, kdybyste na sobě Vy, p. Černoch a ostatní trochu zapracovali, abyste p. Okamurovi nemuseli závidět jeho postavení v mediích a teprve pak si vytvořili vlastní stranu...Myslíte si, že Vás může někdo ještě volit, když jste lidem ukázali, co za hajzly a podvraťáky jste...? Já si myslím, že nikoli a že Vás stihne stejný osud, jako VV a další pidistrany, které vyrostly na jedné vyprofilované osobě a pak se té osoby pokusili zbavit, aby si uzurpovali část jeho moci a charizma... Jak to nakonec dopadlo s VV, Stranou důchodců a dalšími máme ještě v živé paměti všichni i to, jaký osud pučisty postihl... Okamura se bude moci věnovat svému podnikání, Vy ale neumíte nic...Jen lhát..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2015 11:08:40 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
po stopadesátédruhé neexistuje jediný důvod proč bych měl skládat mandát či cokoliv jiného. Pokud mluvíte slovy Tomia Okamury, pak se prostě a jednoduše pletete. Omlouvám se za to, ale je to tak. 
Strana, hnutí ani poslanecký klub není firma. Není vlastněná nikým ani Tomiem Okamurou (možná to tak má jiný podnikatel v české politice, ale my to tak neměli). Když mě Tomio Okamura žádal, zda-li bych se na projektu chtěl účastnit, řekl jsem ano a řekl jsem ano za podmínky, že se bude jednat o čestnou, demokratickou stranu, která bude mít funkční strukturu a nebude připomínat jakýkoliv podnikatelský projekt. 
Žijeme v demokracii a strana musí být svobodná entita, která se rozhoduje na základě svých členů. Teoreticky se Vás zeptám. Kdo jste Vy? Jste podporovatelem Tomia Okamury? Proč tedy nejste ve straně kterou on reprezentuje tak, aby jste mohl býtpodílníkem na rozhodování takové skupiny. Proč se někdo bojí, že další lidé jej připraví o jakousi domnělou moc? Kde je psáno že jen jeden jediný člověk má patent na rozum a všichni ostatní musí slepě poslouchat. Tak to přece v demokracii být nemá a nesmí?
Pokud máme my poslanci s něčím spojené jméno a také osobní integritu, pak musíme být součástí rozhodovacího procesu. Ale nebyli jsme. Nemohli jsme ovlivnit zda-li se jeden den spojíme se stranou zemanovců a druhý den s panem Janečkem a třetí den s kým jiným. Proč?
Říkáte mi, že neumím nic, jen lhát ... v pořádku. Tak mi prosím napište jednu, jednu jedinou věc v níž jsem zalhal a budeme se dál bavit. Nic neskrývám a na všechny otázky vždy odpovídám. Protože jestli takovou moji lež nenajdete, pak lžete Vy... smutné, ale je to tak.
s úctou
Petr Adam