ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2015 17:43:34 - Warburga

Dobrý den pane, děkuji Vám za obsáhlou reakci na můj dotaz.

Neupírám vám právo na to, co jste udělali,
na druhou stranu jako inteligentní lidé a v souladu s poslaneckým slibem si musíte být vědomi toho, že ste v morální rovině svým podílem přispěli ke všeobecné skepsi voličů. V demokratickém státě jediným lékem na neduhy vládnoucích stran jsou svobodné volby, ale koho volit, když kdokoliv zvolený hladce a jedno z jaké motivace, převlíkne dres a jede se jinak. To je daleko horší, než nějaký úsvit.......
Jsem už starího ročníku a vážím si všech mladých a vzdělaných lidí, co se na politice tohoto státu chtějí poctivě podílet. Vždyť kdo jiný by měl ? Ti brontosauři již předvedli co "umí".
Hlavně ty mladě prosím neznechuťte.
I přes rozdílný náhled na věc vám přeji vše nejlepší do dnů příštích.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2015 12:38:52 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
opět si stojím za svým a řeknu, že se žádný puč neodehrál. Údajný puč je to od chvíle co to na tiskové konferenci za puč označil pan předseda. A my byli postaveni před hotovou věc aniž by jsme tušili, že se něco takového odehrálo.
Pak následovala 14 ti denní mediální masáž která nás jen očerňovala a s tím jsme už nic nemohli udělat.
My jen naplňujeme závěry a tendence samotného Tomia v rozkročení se strany a vytvoření stabilnějších základů a tomio jen využil příležitosti jak sám sebe postavit do role mučedníka. Ano, dnes už to vidím takto. je to zoufalá situace.
A my, jak říkáte jsme inteligentní lidé a všechny násedné kroky děláme s plným vědomím si historie třeba strany Lidem. Naše budoucnost není růžová a přesto si za všemi kroky stojím, protože to je cesta jak odejít s čistým štítem a nepošpiněn.
Tomiovy tendence spojení se se stranou SPO (vlastně hotová dohoda) a mnoho dalších které se odehrály bez našeho vědomí. Čím dál tím extrémnější rétorika, kteoru jsme nemohli ani v nejmenším ovlivnit...
Pokud vám jde o myšlenky se kterými hnutí vstupovalo do politiky, pak jsem si jistý, že až uvidíte program, tak naznáte, že se na těchto postojích a tedy ani na dresu nic nezměnilo. Změní se pouze kapitán mužstva, který už rok a půl pouze útočil ať se nacházel na kterékoliv straně hřiště a rozhodně nejednou útočil i na vlastní branku.
To se změnit muselo..
s úctou
Petr Adam