ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.03.2015 15:35:36 - Nagano

co dál

Já vám fandím, a Okamurovi nevěřím ani nos mezi očima. Bohužel sami podle mě nemáte šanci uspět. Proč se s někým nespojíte nebo někam nepřestoupíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.03.2015 10:35:14 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
děkuji za dotaz. Musíte pochopit, že to co se děje není z naší vůle. My si žádný puč nenaplánovali a také neprovedli. Pučem to nazval pan předseda Okamura a podle toho se také chová. Jako solitér, který komunikační nůžky otevřel tak, že jen velmi těžko se bude navazovat spolupráce.
A my rozhodně o nějakých přestupech nechceme nic slyšet, to by byla skutečná a jediná zrada na voličích, které se my ...a pokud mohu mluvit s určitostí za sebe.. prostě nedopustíme. Kandidoval jsem za program a za ideu. Za ideu, že se věci mohou změnit. A že se mohou měnit občanskou angažovaností. Program přímé demokracie nevnímám jako něco, čeho se dá dosáhnout za 4 roky a pak si říct: Ok bylo to fajn a jdeme domů. S tím jsem do toho nešel.
Proto program nezradíme, neodkloníme se. I za cenu konce v politice. Pokud naše myšlenky nezaujmou dostatek lidí, pak v demokratické zemi nemáme právo ovlivňovat vysokou politiku a tak je to asi správné. Nikdo nemá v politice setrvávat pokud nemá podporu danou demokratickým procesem.
Věřím, že jistá navázání spolupráce přijdou v novém subjektu, tak jak to bylo původně plánováno pro Úsvit. Nikoliv ale tak, že se pár lidí za zády ostatních domluví..  Strana jsou lidé a lidé jsou názory a ty musí být respektovány a nezašlapávány do země.
s úctou
Petr Adam