Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2015 18:32:06 - zenda

Take jste podporoval "humanitarni bombardovani"Jugoslavie?

Pane poslance,verim,ze ste take jako Venda Havel pravdolaskar podporoval v roce 1999 "humanitarni bombardovani" Jugoslavie letadly nejvetsiho agresora ,USA.,tedy presneji letadly US Air Force pod hlavickou zlocinecke organizace NATO bez mandatu OSN..Ucite jste jasal nad vznikem zivotaneschopnrho Kosova v roce 2008 a nasledne vybudovani vojenske zakladny USA.Takze merme stejnym metrem a musime uznat,ze Ruska federace haji spravedlive zajmy a bezpecnost svych obcanu.Krym je provzdy,opakuji provzdy soucasti Ruska a na tom se nic nezmeni.Mozna,ze se budou menit hranice na vychode Ukrajiny.Pokud jste podporoval vznik Kosova,budete podporovat i vznik samostatneho Novoruska_?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2015 13:28:33 - Ing. František Laudát
Bombardování Jugoslávie jsem nepodporoval. Naopak. Pokud si dáte práci, na stránkách Poslanecké sněmovny najdete, že jako jediný tehdy ještě člen ODS, jsem otevřeně vystoupil a hlasoval proti uznání Kosova. Optejte se srbské komunity v Česku. Krym kdysi Rusko ve válce dobylo, ale při rozpadu SSSR podepsalo smlouvu s Ukrajinou, že bude existovat v hranicích svazové republiky. Tak co tam dnes dělají? Ve stejné logice by mohli nárokovat území bývalého Československa. To 21. srpna 1968 též obsadili. Zeptejte se, co Rusko už přes 20 let vyvádí Moldávii s tzv. Podněsterskou republikou ....Žádné Novorusko neexistuje. Takže, nejserm podporovatelem Kosova, nejsem podporovatelem Novoruska, dokonce se mně nelíbí rozpad Československa, Jugoslávie....Než něco napíšete, zjistěte si o mých postojích fakta.

                                            Laudát