Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2015 0:25:49 - mystik

Vaše hladovka za ukrajinskou letkyni Savčenko

Vážená paní europosankyně,
s údivem jsem zjistil, že jste s kolegou Svobodou a dalšími europoslankyněmi drželi solidární hladovku za ukrajinskou letkyni Savčenko. Chtěl bych se Vás zeptat, zda víte o tom, že měla na letecké akademii vážné problémy s chováním a že dokonce brutálně mučila zajaté povstalce, mezi jinými i pravoslavného kněze? Výpovědi těchto lidí jsou dostupné na you tubu. Měla byste si takovéhle věci zjistit předem, než začnete něco podnikat. Podle mých informací je to sadistka, která navíc nenávidí vše ruské. Ve věci zavraždění oněch dvou novinářů je důkazů proti ní více než dost: souřadnice místa jejich pobytu, záznamy mobilních hovorů s velitelem Azovu při korigování minometné palby na ně a další věci. Jak se můžete jako má souvěrkyně solidarizovat s takovouto osobou? Vždyt je to obyčejná vražetkyně a sadistka...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.03.2015 23:28:04 - Ing. Michaela Šojdrová

Vážený pane,
děkuji za Váš dotaz. Zajímalo by mne, ze kterých důvěryhodných zdrojů máte informace o paní Savčenkové. Já je mám od lidí, kteří ji osobně znají, jako je poslankyně ukrajinského parlamentu paní Hrynevych. O paní Savčenkové se s úctou vyjádřil také premiér, a především, byla zvolena do parlamentu. Chcete věřit tomu, že Ukrajinci netušili, koho volí? Já věřím spíše těmto demokraticky zvoleným lidem než panu Putinovi.

Zdravím, M. Šojdrová