Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.01.2012 14:30:51 - lenkyna

Na prvním místě jsou zisky lichvářů

Dobrý den paní Semelová,
jáký máte stanovisko k soukromým exekutorům v ČR.lichva posvěcena ministerstvem nespravedlnosti.V tomto státě lidská práva nic neznamenají.Arogance byznysu na chudých lidech.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2012 23:10:01 - Mgr. Marta Semelová
Lidí, kteří přišli o práci, a tím i o příjem, zneužívají situace  těch, kteří mají tak nízké mzdy či důchody, že z nich není možno platit stále dražší základní životní potřeby. Doslova ždímají a vydírají jednotlivce i celé rodiny, kteří se dostávají díky této vládě a nespravedlivému režimu do dluhových pastí, z nichž není úniku. Mezi nimi jsou samozřejmě i jiní, kteří mají svůj díl viny na své situaci, ale oproti ostatním je jich výrazná menšina. V tomto systému to však nikoho nezajímá. Na prvním místě jsou zisky pro soukromé lichvářské firmy, pro banky, bezcitné exekutory a další, kteří za denního světla legálně okrádají poctivé lidi. Včetně těch, kteří k tomu dají posvěcení na úrovni vlády a koaličních poslanců, jež zákony proti lidem schvalují.