PhDr. Daniel Korte

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • Stálá komise pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2015 11:04:00 - občan-tazatel

sankce a Rusko

Jaký vliv bude mít na konflikt rozhodnutí EU o neprodloužení protiruských sankcí? A druhá otázka. Podle slov Němcová z ODS Ruské výhrůžky jadernými zbraněmi proti Dánsku eskalují napětí a ohrožují bezpečnost v Evropě. Souhlasíte? A pokud ano, jak by měla ČR, EU, NATO reagovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.03.2015 11:09:06 - PhDr. Daniel Korte
 První otázce, obávám se, příliš nerozumím. Sankce fungují, zasahují Rusko na citlivých místech. Ruská agrese proti Ukrajině a dalším sousedům (Gruzie - okupace a de facto odtržení Abcházie a Jižní Osetie) pokračuje. Tak proč ukončovat sankce? - Hysterické výhrůžky 143 milionové Ruské federace 5,5 milionovému Dánskému království vyvěrají z paranoického "strachu" z vnějšího ohrožení. Rusko musí dobře vědět, že protiraketový systém NATO je OBRANNÝ! Partneři v EU a spojenci NATO (tedy i ČR) by měli dát Rusku jednoznačně na vědomí, že zvolit si svůj způsob obrany je svrchovaným právem každé země bez ohledu na to, co i o tom myslí Marťané.