Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.04.2015 0:36:36 - apauls

Rozdíl

Vážený pane, ptal jsem se vás na Katyň z důvodu toho že popíráte hystorické fakta, já tvrdím že Hitler, Stalin, Lenin byli největšími vrahy všech dob. Pokud se vám to nelíbí podejte také trestní oznámení. Pokud máte pocit, že nežijete ve svobodné zemi a máte strach říc svůj názor na mnou položenou otázku, pak je to v rozporu s tím, že hlásáte o boji proletariátu a doposud vám šíření o boji a moci dělníku nikdo nezakázal. Moje otázka ohledně Katyně samozřejmě trvá. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2015 1:09:40 - Vojtěch Mišičák

Dobrý večer,

Není mým zvykem podávat žaloby za názor. Myšlení nelze zakázat cárem papíru. Jedna z posledních svobod současného režimu je svoboda slova a i ta pokulhává. Také si myslím, že jsem normální člověk, který se potřebuje věnovat práci a rodině, ne vysedávat u soudu. Také z těchto důvodů nechápu, co je Vám nejasné na tom, že se k této věci nebudu vyjadřovat. I vzhledem k tomu, že jsem Vám jinak na vše vždy přímo odpověděl, bylo by elementární slušností respektovat to, pokud na něco odmítnu reagovat.

S pozdravem, Vojtěch Mišičák