ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2015 11:17:29 - viml martin

obstrukce

Obecně, myslíte, že obstrukce ve sněmovně k něčemu vedou? Stejně dřív nebo pozdější zákon pravděpodobně vejde v platnost a akorát se tak zpomalí schválení nějakého jiného zákonu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2015 18:18:03 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,¨
děkuji za tento dotaz.
Tak prvně, to co jsme dělali nebyly obstrukce -dva lidi u řečnického pultu se stěží dají nazvat obstrukcí a vzhledem k tomu, že jsme se setkali s nepochopením problematiky ze strany poslanců vzali jsme dvě hodiny pauzu a uspořádali seminář na němž byl přítomný náměstek z ERU a také náměstek ministra MPO  pan Šolc. To že tohoto semináře poslanci nevyužili je velká škoda. Po tomto jsme dále nepokračovali v diskuzi - projednávání bude příští pátek.
Zákon se pravděpodobně schválí, ale jde o to, že jsme upozornili na ta největší úskalí, na ty největší vykřičníky a to přesvědčilo dokonce i pana náměstka Šolce, který mi potvrdil, že dojde ke stažení některých pozměňovacích návrhů. A to dle mého názoru úspěch je a jsem za něj rád.
Nicméně sněmovní práce, to není jen energetický zákon a toto nasazení musíme udržet i nadále.
s přáním hezkého dne
Petr Adam