Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2015 21:06:40 - Kasino

Poděkování

Děkuji za odpověď na můj dotaz. Vždy jsem podporoval Vaše rozhodnutí o vybudování nového politického subjektu, což se v poslední době setkalo s diverzí a závistí ze strany bývalých spolusoudruhů. Jít si za svým v budování politické kariéry dokáže jen pravý chlap. To není práce pro děti. Přeji mnoho úspěchů a pevné nervy do budoucna.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2015 22:43:45 - Vojtěch Mišičák

Dobrý večer,

Nemáte za co děkovat. Na každý smysluplný dotaz rád odpovím. Lidé se nám ozývají, mají zájem o spolupráci, nebo o vstup do strany, snad tedy naše strana má smysl a bude pro mnoho lidí alternativou. Myslím si, že u mnohých nejde ani tak o závist, ale o ideologické omlouvání si vlastní neschopnosti. Funkcionáři naší strany se na nic nevymlouvají, konají pro lidi, nehledí na sebe. Má politická kariéra vždy bude spojena s prací pro lidi. Kam mě zvolí členové naší strany, nebo voliči ve volbách, tam budu hájit práva vykořisťované většiny. Náročná je práce s lidmi, sedět na schůzích a prohlašovat se za komunistickou organizaci, to dokáže každý, takových už bylo... Děkuji Vám mnohokrát za Vaši podporu. Pevné nervy, ty skutečně budu ve své politické práci potřebovat.

S pozdravem, Vojtěch Mišičák, tajemník ÚV KSČ 21