MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2015 15:49:59 - středopravicový volič

Vážený pane místopředsedo

Všiml jste si, že nejvíc nespokojení jsou právě příznivci Ruska a KSČM? Čím to asi bude .) Taky jsem si všiml, že se s oblibou obrací na vás, i když šance, že by se nad tím, co jim říkáte zamysleli, a třeba byste je o něčem přesvědčil, je poměrně malá. přesto ale odpovídáte, za což si vás vážím. Najde se málo takových. Otázka, kterou bych chtěl vznést na závěr zní. Kdy bude mít hlas ODS opět ve sněmovně nějakou váhu? To co předvádí Babiš je děsné. Snaží se hledat chyby tam kde nejsou, ale sám se tváří jako svatoušek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.04.2015 22:20:42 - MUDr. Přemysl Sobotka
Vzestup hnutí ANO Andreje Babiše je způsoben částečně i chybami ODS. Stali jsme se stranou moci a to nás nakonec poškodilo. Byť se ukazuje, že za pád Nečasovy vlády může zřejmě také nezdaněná kožená kabelka paní Nagyové. Ale věřím, že se ODS opět zvedne, má ideologii, má opět vizi a buduje jasný a zřetelný program. A pád pana Babiš je nevyhnutelný stejně jako je jisté, že žumpa se jednoho exkrementy naplní. Otázka je, jak dlouho to bude trvat a jaké škody to naší společnosti způsobí.