PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2015 14:14:41 - Lachimaa

Zdravím Vás pane Ransdorfe

Velice rád si čtu Vaše názory, jsou věcné,objektivní a vystihují podstatu problému.Na horké téma Ukrajina dokážete podat informace,které jsou přinejmenším k zamyšlení.Na rozdíl od ostatních přispívajících,postižených těžkou rusofobií,jdete přímo k jádru problému a nemlžíte. Ve věci Ukrajina-Rusko-SSA-EU s Vámi naprosto souhlasím. Držím Vám palce.A ještě něco: do parlamentních voleb přeji navíc 5% voličů. Lachimaa

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2015 22:06:01 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, děkuji Vám za povzbudivá slova. Problematice Východní Evropy se věnuji dlouhodobě a mám tam řadu osobních kontaktů. Nedávno jsem byl opět pozván k sérii vystoupení do Tallinu (tisková konference, rozhovory v TV a rozhlase); důvodem opakovaného pozvání byla má vyjádření v televizích na Ukrajině a RF, která vzbudila značný zájem a ohlas. 

Boj s mediální hydrou je obtížný a složitý, ale hodlám v něm pokračovat. Pokud se stejným důrazem a nasazením budou pracovat i ostatní členové stranické reprezentace, věřím, že náš volební výsledek bude lepší.