Ing. Jaroslav Faltýnek

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2015 10:01:29 - JANK0

střet zájmů

O tom, že by se k aktuální kauze vyjádřil v médiích sám Babiš si iluze nedělám. Má na to přeci lidi...Čekal jsem ale, že ho opět budete hájit vy a ne pan Komárek, jehož argumentace dost pokulhávala a pořád dokola opakoval jen nějaké fráze. Zajímalo by mě, proč by to nešlo udělat tak, jak navrhuje Kroupa tz. podnikatel, který jde do politiky, by své podniky prodal? Já si nemyslím, že Babiš má potřebu krást. On na to jde jinou metodou. Zákony si uzpůsobí svému podnikání. Čím byste mi tuto domněnku vyvrátil? Zatím děláte pravý opak

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2015 10:49:30 - Ing. Jaroslav Faltýnek
Omlouvám se. Ale používáte stejné fráze jako pan Kalousek. Buďte prosím konkrétní, které zákony máte na mysli? Pokud se týká biopaliv, debata nebyla bohužel odborná, ale politická, ve které se běžně lže a fabuluje.  Je to fakt na odbornou debatu. A pokud se týká firem, je podle Vás lepší naoko prodat firmy, převést na příbuzné, jak to běžně dělají naši politici nebo říct lidem, toto vlastním, financuji Hnutí ze svých zdaněných peněz a ne z peněz kmotrů v pozadí, jako většina politických stran?