prof. PhDr. Jan Keller, CSc.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2015 10:28:55 - brainstorman

Zeitgeist

Obracím se na Vás jako na ‚svého‘ poslance EP s poněkud nestandardním dotazem.Koncem loňského roku jsem narazil na internetovou stránku „HNUTÍ ZEITGEIST ČR“ a jejím prostřednictvím mimo jiné na záznam přednášky Američana Petera Josepha: https://www.youtube.com/watch
Prezentované údaje na mne zapůsobily jako rosa živé vody na uvadající životní optimizmus (je mi 77 let) zejména v pasáži, kde autor pojednává o obnovitelných zdrojích energie a údajích, které jsou v terminologii dnešních ekonomů pojednávány jako “ufinancovatelnost” různých sociálních programů v souvislosti s “katastrofálním” demografickým vývojem a pobuřujícím prodlužováním průměrného věku člověka.Zajímalo by mne, do jaké míry se s podobně ucelenými,kontraverzními vizemi udržitelného uspořádání světa setkávají politici a politologové v aktivní službě,nakolik se s podobnými “revolučními” vizemi budoucnosti seznamují vysokoškolští studenti humanitních směrů studia a samozřejmě Váš názor.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.