Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

  • KDU-ČSL
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2015 10:58:13 - Marek Horvát

muslimové

Podle výzkumu amerického institutu Pew Research Center do roku 2050 bude žít v Evropě téměř dvakrát více muslimů než nyní a v roce 2070 bude v Evropě více muslimů než křesťanů (především díky natalitě). Mám to z článku serveru Aktuálně.cz. Myslíte, že tomu je skutečně tak, a pokud ano, co s tím? Nehrozí nám nebezpečí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2015 8:01:06 - Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

 Vážený pane Horvát,

děkuji za Váš dotaz. Vzhledem k tomu, že nedokážu předpovídat, co bude zítra, natož v roce 2050 nebo 2070, nemohu se ztotožnit s informací na serveru Aktuálně.cz. Co se týká ovládnutí Evropy muslimy, myslím si, že je na nás, Evropanech, co jim v rámci multikulturalismu dovolíme. Pokud chtějí žít v naší zemi a jsou ochotni se přizpůsobit naší kultuře a našemu právnímu systému, tak jsem pro, nicméně se obávám, že ze strany muslimů přizpůsobení se nám, Evropanům nehrozí. Nicméně se obávám, že my, Češi, jsme v tomto ohledu tzv. tak tolerantní, že hrozba zaplavení naší země muslimy s praktickou realizací jejich práva šaría je velmi reálná. Byla bych velmi ráda, kdyby se tyto předpovědi nevyplnily.


S úctou Pavla Golasowská