Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2015 10:58:21 - Marek Horvát

muslimové

Podle výzkumu amerického institutu Pew Research Center do roku 2050 bude žít v Evropě téměř dvakrát více muslimů než nyní a v roce 2070 bude v Evropě více muslimů než křesťanů (především díky natalitě). Mám to z článku serveru Aktuálně.cz. Myslíte, že tomu je skutečně tak, a pokud ano, co s tím? Nehrozí nám nebezpečí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2015 10:18:20 - Mgr. Jana Pastuchová
Vážený pane Horváte,
nejsem prognostik a ani neumím věštit ze skleněné koule, nedokážu tedy bohužel na většinu Vašich dotazů odpovědět. Stejně tak jako nemůžeme někomu přikazovat, aby měl rodinu, nemůžeme to někomu zakázat. Muslimové v Evropě už jsou a budou, s nárůstem jejich počtu přijdou zajisté nové výzvy, možná i ty bezpečnostní. Evropa se na ně musí připravit, nejen přihlížet, jak tomu bylo doposud. Omlouvám se za velice obecnou odpověď, ale sama bych ráda věděla, i kvůli svým dětem a vnoučatům, jaké bude uspořádání Evropy za desítky let a zdali je možné, aby se aktuální vývoj změnil, resp. aby Evropa nemusela čelit problémům spojeným s odlišným náboženským vyznáním.

S úctou,
JP