Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2015 12:00:02 - Dalibor Bartoš

vy

máte skutečně potřebu se takto ZVIDITELŃOVAT? Co kdybyste se zviditelnila jen PERFEKTNĚ ODVEDENOU PRACÍ? To by vám nestačilo? Toužíte po tom být v centru dění a i s fotkou? Přečtete si, co si o vás myslí lidé. Asi byste se měla nad sebou značně zamyslet. A na tyto mé otázky bych rád vyčerpávající odpovědi. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2015 15:27:20 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den, 

 Vážený pane Bartoši, pro příště by bylo lepší, kdybyste uvedl, na co konkrétně reagujete. Pokud máte pocit, že svou práci nedělám dobře, pak bohužel nezbývá než konstatovat, že lidé, kteří mě podpořili ve volbách a díky jejichž hlasům jsem byla zvolena, si myslí nejspíš něco jiného. Já nejsem egocentrik a doma nemám vystavenou svou fotografii ;-) Jsem smířena s tím, že to, co říkám a co dělám, se nemusí každému líbit. Díky podobným chatům, ale i díky mailům, které dostávám, a reakcím lidí, s nimiž se setkávám, vím dobře, co si o mně lidé myslí, a vězte, že většina reakcí je pozitivních. To mě velmi těší a zároveň dodává energii pro další práci. Snad je to dostatečně vyčerpávající.