Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2015 11:57:41 - Svatopluk Král

komunismus

Nevím, zda je to jen můj dojem, ale ti tazatelé, co používají komunistickou rétoriku vždy vyzdvihují, jak mají špatné zkušenosti z komunismem, jak ho nemají rádi apod. Mě to přijde směšné a pokládám si otázku, zda se za svou politickou příslušnost komunisté stydí a nebo je to už jejich povaha? Hledat chybu na jiných, ale u sebe nic nezměnit? Ptám se vám, protože máte s komunisty zkušenosti a zde často pro jejich voliče terčem. Zřejmě i proto, že jste jeden z mála pravičáků, co se nebojí diskuze.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2015 22:36:50 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Králi,
hledat chyby především u jiných nepokládám za dobrý přístup k životu. Je pravda, že komunisté toto měli vždycky ve zvyku. Stálo to také nemálo životů nevinných lidí, kteří byli zcela neprávem obviněni ze zločinů, které nikdy nespáchali. Chyby bychom měli vždy začít hledat nejprve u sebe. Tak nám to ostatně radí i Bible v podobenství o trámu ve vlastním oku a třísce v oku bližního.