Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2015 23:06:23 - Reporter amater

Opilost rohlíkem, aneb pohádka o Praze 11

Myslíte vážně článek o Praze 11? Kam pohlédnu, vidím proměškané příležitosti a hrozby do budoucna. Málokdo si uvědomuje, že se nad Prahou 11 mohou stahovat mračna jakéhosi ghéta.(jako v západní evropě).Bohužel Praha 11 přilákala velice málo nových developerských projektů. Praha 11 potřebuje zvýšit dynamiku lákání nových projektů, zejména komerčních a administrativních. Prostě potřebujeme zvyšovat hodnotu lokality a taky ceny našich nemovitostí. Pokud se nebude Praha 11 rozvíjet tímto směrem, je ztracena a investice do sportu nezajistí dostatečnou kvalitu lokality. Dále chybí vize, jak proměnit do budoucna staré komunistické stavby ( tzv. pavlače ) a také do jakých nových designů proměnit paneláky. Dále s podivem sleduji vysoké poplatky za psy a zcela chybějící papírové pytlíky na ulicích. Za své poplatky očekávám servis, bohužel mám pocit, že je město pouze pasivním příjemcem poplatků. Zastávky MHD jsou staré komunistické. Jaké máte vize Vy ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 22:16:00 - Bc. Jan Gabriel
 Dobrý den,
děkuji za váš dotaz i reakci. S první částí vaší reakce si dovolím souhlasit a myslím, že k ní byl v předchozích letech položen slušný základ. MČ Praha 11 má opravené školy a školky, v porovnání se stavem před osmi roky podstatně víc sportovišť, má parky, bazén, disponuje pozemky, které by měly sloužit k dalšímu rozvoji. Pokud jde o uváděné tzv. pavlače - jedná se z velké části o problematiku mnoha vlastníků, kde do budoucna bude dle všeho problém s řešením celé situace. Každý investor, který by měl zájem toto měnit, bude muset investovat do odkupu a následně bude tedy chtít jistě své peníze zpět - nejspíše tedy formou dostavby či přestavby. Na další vámi zmiňované problémy rád upozorním při jednání zastupitelstva, které se koná tento čtvrtek, tedy 14.5.2015. S mými vizemi vás rád seznámím osobně, neváhejte mne prosím kontaktovat ať již na mail: jangabriel@email.cz, případně přes stránky mého fcb. Děkuji a přeji hezký den
těším se na setkání
Jan Gabriel