Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2015 0:10:06 - lepší svět

Poděkování

Dobrý večer. Pane ministře, chci vám velice poděkovat za postoj, který jste zaujal ke kritice Evropské komise. Opravdu je na čase se bránit, když někdo špiní a dehonestuje náš stát. To je postoj profesionála. Vyřiďte to prosím i vašim kolegům. Občan čeká a dokáže ocenit, když se za něj politik dokáže postavit. To není populismus. Vážím si toho a děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 8:27:52 - Marcel Chládek

Pěkný den,

děkuji Vám za podporu. Evropská unie uznává posun, který jsme v České republice v této oblasti učinili. A právě to může někomu vadit. Český vzdělávací systém není nastaven tak, aby diskriminoval. My jsme udělali celou řadu proinkluzivních kroků. Jedním z nich je i novela školského zákona. Další změnou, kterou chystáme zavést v příštím roce, je poslední rok předškolního vzdělávání jako povinný. Současná vláda se snaží o začlenění sociálně znevýhodněných dětí včetně Romů do běžných škol.