Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2015 19:09:42 - Pátrač

Nepřešli jste vy z ČSSD z bajkaření na sedmilháře ???

K Ukrajině se Vaši pohlaváři zachovali zbaběle . Sklopili jste ocas před USambasy a NATOcentrálisty.
Jen klamete lidi. Co vy jako člen bezpečnostního výboru nevíte o dodávkách zbrojního materiálu z Pardubického letiště na Ukrajinu???
Asi jste určení jen pro tajení a klamání občanů v akci Oranžová mlha .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2015 9:59:21 - Ing. Antonín Seďa
Hezký den, ohrazuji se vůči tomu, že ČSSD jsou sedmilháři Opak je pravdou a jsem přesvědčen, že se česká vláda zachovala vůči Ukrajině i Krymu velmi moudře a státnicky. A to na rozdíl od štěkání pravice či lživé propagandy ze strany komunistů. Nejsem členem bezpečnostního výboru, ale pouze Výboru pro obranu. Co se týká dodávek zbraní na Ukrajinu, tak Vás musím ujistit, že vláda nelže. Ověřoval jsem všechny veřejné informace či dezinformace. Dodávky techniky firmou Excalibur Army za pomocí nákladního letounu Mrija směřovaly do afrických zemí. Dodávka úprav přístrojů a motorů na základě  dlouholeté smlouvy byly pouze upraveny v ukrajinském závodě a byly dodány zpět. Opravdu nevím, kde berete  své přesvědčení o oranžové mlze. Opak je pravdou a v naší zemi mlží někdo jiný. Já osobně nikdy občany neklamu a dělat to ani nehodlám. Pokud máte nějaké konkrétní důkazy o dodávkách zbraní na Ukrajinu, tak mi je zašlete a já se pokusím tyto informace prověřit. Jinak vše jsou pouze spekulace. A to je ta mlha, která je šířena českou společností.