Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2015 21:15:29 - svobdem

V. Havel

Dovolujete si brát do huby Václava Havla, vrahu! Svoboda myšlení je totiž váš nepřítel. Naštěstí lidé si V. Havla budou připomínat, zůstane v srdcích demokratů v historii i v názvech ulic a významných míst! Styďte se a přemýšlejte..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2015 0:16:40 - Vojtěch Mišičák

Dobrý den,

Zřejmě jste si mě s někým spletl, jelikož jsem nikdy za žádnou vraždu nebyl odsouzen, nemůže mě nikdo nazývat vrahem. A právě naopak, prosazuji režim, ve kterém se člověk bude moci svobodně rozhodovat bez omezení kapitálem. 

To si zřejmě vzali ti, Vámi zmiňovaní demokraté, příklad ze mě, já si totiž Václava Havla také intenzivně připomínám... Hned v roce 2011 jsem v předvánočním státním smutku pojmenoval po V. Havlovi deset odpadkových košů v Břeclavi, aby všichni bezdomovci věděli, komu vděčí za svou životní úroveň. Mám také názor, že v každém okresním městě by po V. Havlovi měly být pojmenovány alespoň jedny veřejné záchody. To na památku jím podporovaného humanitárního bombardování na Balkáně.

Stydět se nemám za co, mám čisté svědomí. Ale přemýšlet budu, zatím mě napadlo, že by bylo vhodné po V. Havlovi pojmenovat slavný orloj na Náměstí Svobody v Brně.

S pozdravem, Vojtěch Mišičák, tajemník ÚV KSČ 21