Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2015 23:57:43 - P Vojtášek

1.M pokažde jinak ??? Pokaždé se zradou "lidí práce" !!!


položili jste si otázku proč v prvomájovém průvodu jen v Praze 1910 šlo v roce v šiku socdem 15 tis lidí + 3 tisíce mladých na kolech v Rudém oblečení !!! a proč po zradě a obratpuči "pravicových pražských právníků" do prava v roce 1920 opustilo socdem 80 procent lidí práce (většinou dělníků odborářů tzv Šmeralovců ) takže v roce 1921 jich 3lo v pr;vod2 jen 2 tisíce. Vždyť vy jste opustili vše levicové , dokonce i myšlenku družstevnictvi (pospolitosti práce).
A tzv obnova "soc demokracie" v roce 1989 řízená emeritním analytikem CIA udržela "kody zrady lidí práce " v řadách české socdem .navždy .
Můžete kecat zakrývat , lidé křiváctví vycítí, lehce že jste jen lokaji banksterů , oligarchů a válečných vrahů. Dokazujte to svými činy a výsledky posledních 15 let nepřetržitě a skvěle !!!
Bravoooo .....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2015 7:23:17 - Ing. Antonín Seďa
Nemohu souhlasit s vaším názorem, protože historii ČSSD znám. V listopadu 1989 jsem byl jedním z členů, kteří obnovovali činnost sociální demokracie a jsme na to pyšný. Souhlasím s tím, že ČSSD je moderní levicovou stranou a proto nemá komunistický program. Solidarita, spravedlnost a svoboda jsou naše atributy. Tak jako úcta k právu a zejména k Ústavě České republiky. Jako jediná politická strana prosazuje reálně a ne populisticky zájmy pracujících a hájí národní zájmy naší země. Byla to ČSSD, která podporovala vstup do NATO a EU. Od té doby je zajištěna bezpečnost našich občanů jako nikdy předtím. Bojujeme proti zlodějům, oligarchům a válečným vrahům, je lež hovořit jinak. Mohu pochopit, že ČSSD nehraje líbivou politiku jako komunisté, na druhé straně se ptám, kde se ztratil komunistický předlistopadový internacionalismus. Sociální demokracie není KSČM a sociální demokrat není komunista. To jste snad pochopil i Vy sám. Ale mohu Vás ubezpečit, že já osobně celý život bojuji proti nešvarům v naší zemi, proti korupci a zlodějinám a snažím se hájit zájmy svých spoluobčanů. A to nejen v poslanecké sněmovně, ale zejména na komunální úrovni, kde mimochodem jsme jedinou politickou stranou, která dovede oponovat pravici. Vězte, že podporuji lidi práce, ať již zaměstnance, úředníky, učitele či živnostníky.