PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2015 5:19:54 - Lachimaa

Dobrý den pane Ransdorfe

Jak vidíte průjezd motorkářů Noční Vlci do Prahy a dále do Berlína?Víte něco o trase od hranic s ČR ku Praze a kde všude budou pokládat věnce?Víme,že poslední bitva Sovětů s Germány byla u Milína na Příbramsku 10.5.1945,je tam památník.Jak Pražané uvítají Noční vlky v Praze?A závěr cesty Nočních vlků v Berlíně.Tuhle akci přijímám jako protiváhu provokační jízdy amerických dragounů a podle reakce občanů v Brně a Bratislavě jsou zde ruští motorkáři celkem vítáni.Co o tom soudíte?Děkuji.Lachimaa

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2015 22:34:23 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, program kladení věnců neznám a průjezd motorkářů Noční vlci nijak zvlášť nesleduji, jen jsem zaznamenal jejich nadšené přivítání v Bratislavě. Boj u Milína skončil 12. 5. Vzdát čest těm, kteří za nás položili životy, je chvályhodné, ale nevím, jak to bude teď působit. Jako provokační odpověď na americkou provokaci? Rád bych se mýlil. Ale žijeme v absurdní době, kdy se tlupa fanatiků snaží přepisovat dějiny.