Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2015 22:46:22 - Krampola V.

Premiér Sobotka: Unie je mimořádný model spolupráce, je garantem míru ...ta pohádka o míru je skvělá

nemyslíte , že spojení EUSA s vražedným USANATO činí ji spíše směšnou bajkou , ve světle "válečných sankci proti východním barbarům" ?
Jak prosím, dopadl letošní prvomájový boj "za práci a za mír" , v kterých městech jste v průvodech bojovali a uspěli ???
Víte četl jsem váš plamenný projev zde na PL a nevím zda je to jen plané žvanění nebo satira...
Proč si děláte z čtenářů a boje za mír legraci ???
viz Vaše válečnícké školení na 10.Transatlantickém foru Washington DC ???
http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Antonin-Seda-243/clanek/Desate-Parlamentni-transatlanticke-forum-Washington-DC-5517

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2015 9:05:12 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za množství dotazů. Za prvé bych chtěl zdůraznit, že souhlasím s panem premiérem, že Evropská unie je mimořádný model spolupráce evropských zemí. Dodal bych, že naše členství v EU a NATO je základem bezpečnosti naší republiky. Může se Vám to líbit či nikoliv, ale to je skutečnost, na které nic nezměníte. Vaše účelové spojení "EUSA" či "USANATO" ukazuje, že vůbec nic nechápete nebo, co by bylo daleko horší, máte černo bílé vidění světa. Realita je však jiná a Vy sám to víte. Pokud si vzpomínám, tak to nebyla ani EU, ani USA, které anektovaly Krym a které porušily mezinárodní dohody a závazky. Nevím, kde berete své výrazivo, ale já bych nikdy o "východních barbarech" nehovořil. A to proto, že tam mám řadu známých a znám současnou politickou situaci. Tady souhlasím s názorem pana prezidenta M.Zemana, ať se to týká ekonomických sankcí, tak možné budoucí spolupráce s Ruskou federací a Evropskou unií.
Za druhé, nevím co je na mém článku satirické či směšné. Já si za svými slovy stojím. JInak jsem byl účastěn našeho Svátku práce v Uherském Brodě, který tradičně pořádá OVV ČSSD Uherské Hradiště. Dokonce jsem hovořil ve svém vystoupení v podobném stylu, jak jsem uvedl ve svém článku. A co se týká Transatlantického fóra v USA, musím Vás zklamat. Nejedná se o nějaké "válečnické školení", ale o diskusi nad bezpečnostními tématy a nad spoluprací mezi Evropou a Amerikou. Na závěr pouze připomenu, že NATO nemá žádnou armádu, ale armády mají jednotlivé členské země Aliance. A co se týká vlastního rozhodování NATO, pak je nutný souhlas všech jeho členských zemí. Chápu, že je Vám demokracie poněkud cizí, ale i v této politicko vojenské organizaci fungují demokratické procedury.