Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2015 9:43:51 - Vrablik E

Pane poslanče jak jste dopadl

v rozhovoru s panem Zaorálkem ???
Nedejte se odratit a nadále bojujte osobně za Světový mír po boku svých přátel USA a NATO , ato nejen v Lybii , Sýrii , Afganistánu.
Je nutno, aby jste šel "osobně" bojovat za mír nejen na Donbas ale i na anexovaný Krym, proti nevděčnému obyvatelstvu které opovrhlo EU. Pak nebudete muset verbovat do armády ženy . Přece nejste takový zbabělec aby na obranu Míru jste je posílal za sebe .....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2015 14:05:39 - Ing. Antonín Seďa
 Pane Vráblík, pokud by jste byl zběhlý v legislativě, pak by jste věděl, že branná povinnost se nevztahuje na zákonodárce. Přesto bych chtěl připomenout, že jsem absolboval náhradní vojenskou službu u leteckého pluku v Bechyni. Takže prosím nemluvte o zbabělcích. Tak jako by jste mohl vědět, že branná povinnost se vždy vztahovala a stále vztahuje na všechny občany ČR od 18 do 60 let věku a to v případě ohrožení naší země či mobilizace. To ovšem neznamená, že všichni půjdou do armády, záleží na jejich zdravotním a fyzickm vztahu. Takže prosím oddělujte AČR a brannou povinnost. Co se týká EU a NATO, pak naše země je členskou zemí. Má svá práva a povinnosti, ale to co je nejdůlkežitější je skutečnost, že od té doby má naše země zajištěnu bezpečnost. Je možné, že je to trnem v oku komunistům či jiným politikům, ale je to skutečnost, kterou je třeba respektovat. Pokud hovoříte o mých přátelích, pak Vás mohu ubezpečit, že jim několik mám. Mimochodem jsem členem parlamentní skupiny přátel ČR-Ruská federace. Otázka východní Ukrajiny či Krymu je jasná. Jedná se o porušení mezinárodního práva a mezinárodních smluv, a to prosím bez ohledu na skutečnost, kolik občanů ruské národnosti tam žije. O tom rozhodla i RB OSN. Pokud vím, tak jednotky AČR neoperují ani v Sýrii, ani v Lybii. Proto nechápu, o čem Vaše řeč je. Chce to více informací a ne propagandy. S panem ministrem L.Zaorálkem se bavím věcně a normálně, takže nevím kam narážíte.Mohu rozumět tomu, že odmítáte českou zahraniční politiku, ale vězte, že tato politika hájí národní zájmy republiky. A možná více, než si myslíte.